Dit is de reden waarom Monique haar hereniging met André voorlopig even stil houdt!??

Yvonne Coldeweijer weet het zeker, zodra André Hazes weer terug is in Nederland, zal hij het weer gaan proberen met Monique. uit de VS zal hij met Monique de draad weer oppakken.

Nog niet zo heel lang geleden maakte Yvonne Coldeweijer bekend dat de volkszanger en Monique weer samen zouden zijn.

Monique zou de hereniging voorlopig even stil houden en dus niet aan de grote klok willen hangen, uiteraard heeft ze daar een reden voor.

Naar verluidt zou Monique ervan overtuigd zijn dat Dré en zij bij elkaar horen, maar ze wil er zeker van zijn dat André nu echt voor haar gaat, dat hij ditmaal dus echt serieus is.

Monique heeft altijd een moeizame relatie gehad met Rachel en dit zou volgens Yvonne de reden zijn waarom Monique terughoudend is.

Rachel liet overigens op de verjaardag van haar zoon wel weten dat ze voortaan al de keuzes van haar zoon zal accepteren.

Rachel zei toen: ,,Ik ben heel erg blij ben met een zoon zoals jij. Daarom lieve Dré, leef alsjeblieft jouw leven zoals jij dat wil.”

Eerder liet Yvonne al weten: ,,André zou een eigen woning gaan huren in Vinkeveen, maar heeft in elk geval zijn verhuizing ‘on hold’ gezet.

Als André terugkomt gaat hij rustig weer opnieuw zijn leven opbouwen met Moon.” De vraag is echter of het hem dit keer wel gaat lukken.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven