Zwevende Monique wekt ergernis op: ‘Ze lijkt wel een yogasnuiver!’??

Op de verjaardag van André Hazes plaatste Monique een liefdevolle tekst over hem op Instagram. Niet iedereen was onder de indruk. “Ze lijkt wel een yogasnuiver!”

Ze schreef op haar Instagram: “Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit.”

“Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels. Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar. Gelukkig ontdekte je ein-de-lijk de handrem en ben je begonnen aan de reis naar jezelf.”

“Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten.

Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt.”

Bart Ettekoven, de grote baas van Weeend wordt er een beetje moe van. “Ja, wat is het? Wat moeten we ervan zeggen, jongens?”, zegt hij in Shownieuws.

“Het is heel veel beeldspraak over een treinreis en een coupé. Het is zo’n tekst van – zo noem ik ze thuis altijd – yogasnuivers. Ik vind het zo’n yogatekst, zal ik maar zeggen.”

“Ik zeg niet dat Monique een yogasnuiver is, maar misschien heeft ze het overgeschreven uit het boek van een andere yogasnuifster.”

De tekst van Monique vindt Bart overdreven. “Ze zegt dat hij meestal de machinist was, maar ook wel eens wankel uit het raam hing en dat hij soms bijna voor zijn eigen trein lag, maar nu eindelijk de handrem heeft gevonden.”

“Ze had ook gewoon ‘Happy birthday’ kunnen neerzetten. Onder deze post krijgt ze wel heel veel reacties van mensen die het mooi vinden dat ze hem een soort van vergeven heeft.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven