Verdrietig nieuws voor zwangere Bibi Breijman: ‘Daar ga je weer’

Op Instagram liet Bibi weten dat ze ook tijdens haar tweede zwangerschap weer ontzettend last heeft van zwangerschapsbraken, ze is hier nu zelfs voor opgenomen in het ziekenhuis. ‘M’n liefste… Daar ga je weer!’, schrijft vriend Waylon.

Bibi plaatste eerder op Instagram al een foto waarop duidelijk te zien was dat ze zich niet zo lekker voelt. Gelukkig krijgt ze wel heel veel steun van haar dochtertje Teddy, bij wie ze met haar hoofd op schoot ligt.

‘Bij iedere sessie houdt ze m’n haar vast, geeft ze me kusjes en wordt ik overladen met al haar speelgoed’, zo schrijft Bibi. En er vliegt hier de hele dag een man (die een cape verdient) rond, om mij iedere seconde op mijn wenkies te kunnen bedienen. Ode aan mijn superhelden.’

Waylon liet zaterdag weten dat het niet zo goed met Bibi gaat. Hij plaatste een foto waarop te zien is dat Bibi in een ziekenhuisbed ligt. ‘M’n liefste… Daar ga je weer! Ik vroeg je van de week of je ‘jaloers’ was op de gezinnen in het programma Een huis vol… Je antwoord was heel duidelijk… ‘JA NATUURLIJK GEK!’ Dat antwoord in combinatie met je huidige staat is het meest zwangere wat ik ooit heb gehoord!’, zo grapt hij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven