Grote zorgen voor Ruud en Olcay: ‘We zitten wel een paar weken in de ellende’??

Afgelopen zondag was het even paniek bij Olcay Gulsen en Ruud de wild. In hun monumentale optrekje ontstonden allemaal scheuren.

Er ontstond snel paniek want door die scheuren kon het plafond het ieder moment begeven. Op social media doet Olcay verslag van de vervelende situatie.

Op Olcays Instagram Story is te zien hoe er grote scheuren zitten in het plafond van hun riante stulpje. ‘‘Dit gaat niet goed hoor. Dit één van deze dagen naar beneden”, zegt Olcay. ”Ik denk vandaag’‘, reageert Ruud.

Op een foto is te zien dat er al stukken van het plafond op hun aanrecht liggen. Een veiliger onderkomen zoeken was dan ook noodzaak.

”Ik ben even boven gaan zitten, want daar voel ik me iets veiliger, zoals jullie wellicht begrijpen. (…) Ik heb gewoon hulp nodig nu, is er niet een soort 112 voor plafonds die op instorten staan?”

Olcay komt even later met een update. ”Goed nieuws: Ruud heeft een bedrijf gevonden dat gespecialiseerd is in monumentale ornamenten herstellen en ze hebben een nooddienst. (…)

Ze komen maandag langs en hopen dat ze het plafond tijdelijk kunnen verstevigen.” Ze vervolgt: ”We zitten wel een paar weken in de ellende, want het plafond moet er waarschijnlijk uit.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven