Yvonne Coldeweijer weet meer over zangeres Maan maar zwijgt nog even!??

Dé showbizzwatcher van ons kleine landje is toch wel Yvonne Coldeweijer. Bekend Nederland kan haar bloed wel drinken, dit daar ze het vaak bij het juiste eind heeft.

Niet alleen een Borsato of een Hazes krijgen aandacht van de roddelkoningin, zo nu en dan zet Yvonne, zangeres Maan ook even in de spotlights.

Al ontzettend lang gaan er verhalen over Maan door de wandelgangen, zo zou zij een affaire hebben gehad met Marco Borsato. Tot voor kort bleef ze zwijgen over de geruchten.

Het duurde dus even, maar na de goed bekeken en veelbesproken reportage van BOOS, kwam de zangeres eindelijk met een reactie.

In een verklaring liet de zangeres het volgende weten: “Omdat ook over mij verhalen de ronde hebben gedaan wil ik hier voor eens en voor altijd duidelijk over zijn.

In mijn jaren bij The Voice heb ik zelf nooit te maken gehad met nare ervaringen. Ik ben door niemand onheus bejegend en heb het altijd als een veilige en positieve plek ervaren.

Waar het ging om muziek. Iedereen die bij het programma betrokken was, inclusief coaches, hebben mij altijd met alle respect behandeld en er is nooit sprake geweest van grens 0verschrijdend gedrag, fysieke toenadering of m@chts misbruik naar mij toe.”

De zangeres lijkt hier dus mee te zeggen dat er nooit fysieke toenadering is geweest tussen haar en een coach.

Coldeweijer heeft echter deze vraag gekregen: “De Steenwinkel schreef in haar verhaal over The Voice dat ze helemaal geen weet van heeft…” Vermoedelijk wordende eerder genoemde verhalen bedoelt.

Coldeweijer zegt vervolgens: “Maan is een dirty little girl.” Wat Coldeweier precies weet kunnen we niet zeggen, maar dat zal ze waarschijnlijk snel gaan toelichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven