Yvonne Coldeweijer moet oppassen: ‘Ze wordt aangeklaagd’

Yvonne Coldeweijer krijgt elke BN’er zenuwachtig daar zij veel informatie krijgt. Iedereen leest haar sappige roddels graag, echter laat Evert Santegoeds nu weten dat het afwachten is tot ze wordt aangeklaagd.

Vooral door haar sappige roddels over André Hazes werd Yvonne Coldeweijer, die zichzelf ook wel Alberta Verlinde noemt, in korte tijd een bekende Nederlander. De roddels plaatst ze op haar eigen juicekanaal Life Of Yvonne.

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, bevindt Yvonne zich op gevaarlijk terrein. ,,Het is nog maar zien of ze het veertig jaar zo volhoudt, en dat doe je niet door alles zomaar de wereld in te pleuren”, vertelde hij in de 538 Ochtendshow.

,,Maar het is wachten op de eerste BN’er die een rechtszaak aanspant”, meent hij. ,,Ik heb vorig jaar een rechtszaak van Bridget Maasland gehad en die heeft mij geloof ik 12.000 euro gekost.”

Bridget eiste een rectificatie van het artikel waarin Privé beweerde dat ze in 2014 ‘een intieme nacht’ beleefde met André Hazes en een schadevergoeding van 7.500 euro. Evert won de rechtszaak, maar de nota voor advocaten en dergelijke was extreem hoog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven