Niet veel mensen kennen haar, maar dit is de oudste dochter van André Hazes senior. En zo ziet ze er nu uit.

André Hazes moeten we al een behoorlijke tijd missen maar Nederland is nog niet van de Hazes familie af daar Roxeanne en André Hazes jr. volop in de spotlights staan. Senior heeft nog twee kinderen, Nathalie en Melvin, echter zien we hun zelden in de media. Hoe gaat het met de oudste dochter en zoon van André Hazes?

André Hazes was van 1974 en 1979 getrouwd met Annie Dijkstra en kreeg samen met haar dochter Nathalie. Hun relatie ging over en twee jaar later trouwde André met Ellen Wolf. Zij kregen samen zoon Melvin. Over Melvin valt er niet heel veel te vertellen daar hij volledig buiten de publiciteit leeft, recente foto’s van hem zij dan ook niet te vinden.

Nathalie gaf in een interview met De Telegraaf eens aan dat ze graag contact zou willen met halfbroer en -zus André en Roxeanne. Met Roxeanne is er inmiddels weer contact. Nathalie woont in Spanje en heeft daar haar eigen cafe.

Advertentie
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door [email protected] (@originalemarcdeboer)

Melvin zou niet meer de achternaam Hazes dragen maar de achternaam van zijn stiefvader. De moeder van Melvin leeft niet meer, zij stierf in 2005 aan de gevolgen van borstkanker.

Auteur

Scroll naar boven