Monique Westenberg heeft medelijden met André: ‘Ik vind er ook wel een weg in’??

Monique Westenberg heeft het met haar zoontje te doen. De kleine man is verkouden en daardoor is hij niet welkom op school. De feestweek zal hij dus moeten missen.

In haar Instagram Stories laat Monique weten dat André junior al wekenlang verkouden is. “Eigenlijk al sinds hij na de zomervakantie weer naar school is gegaan. En vanaf deze week mag je kind dan ineens niet meer naar school.”

Aangezien hij te jong is om alleen thuis te blijven moet ze hem dus overal mee naar toe nemen. “En zo ook vandaag naar de pedicure. Hij vermaakt zich wel en ik vind er ook wel een weg in.”

André mist zijn schoolvriendjes. “Hij mist zijn vriendjes van school en de leuke advent en Sint periode die deze week gevierd worden.”

De blondine gaat er vanuit dat haar zoon weer naar school mag als de klachten minder zijn, maar vreest dat hij snel weer ziek zal zijn. “Over een weekje zal hij waarschijnlijk minder verkouden zijn en weer naar school kunnen, maar na twee dagen speelt het natuurlijk weer op zoals dat gaat met al die kindjes bij elkaar.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven