Monique Westenberg voert iets in haar schild: huurt twee managers in!

Wie Monique Westenberg volgt op Instagram zal in de gaten hebben dat ze iets in haar schild voert. Het is overduidelijk dat er een belangrijke aankondiging zit aan te komen, daar ze maar liefst twee managers inhuurt.

Vooral door de moeder van Hazes kreeg Monique het stigma dat ze maar het liefje van was en dat ze niets deed om zelf geld in het laatje te brengen. Rachel beweerde dat Monique een luxeleven leidt op de kap van André Hazes.

Rachel zei: “André betaalt tot op heden alles voor haar. Alle uitjes, alle vakanties en alle huishoudelijke kosten, tot aan de werkster toe. Hij krijgt de hele dag door tikkies gestuurd, voor alles wat hij dan weer moet betalen.” Rachel vindt dat Monique maar gewoon moet werken zoals iedereen.

Volgens Rachel moest Monique zelf maar eens gaan werken voor haar geld. “Monique is een vrouw van in de veertig, die niets aan haar handen mankeert. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!”

Het kan niet anders dan dat Monique grootse plannen heeft, dit daar ze vele meetings heeft en twee managers. Of zou het te maken hebben met haar verzoening met André Hazes?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven