Aantal vrouwen doet boekje open over werkwijze Jeroen Rietbergen.??

Het AD komt met een verhaal over de bandleider bij The voice, Jeroen Rietberg. In het artikel valt te lezen hoe de man van Linda de Mol bij The Voice of Holland te werk ging bij vrouwen.

Op het mediapark in Hilversum staat Rietberg niet positief in de schijnwerpers, hij wordt gezien als een mannetje dat altijd bezig is met het lastig vallen van medewerksters en kandidaten.

Een aantal dames laten het volgende weten: “Hij liet mij weten dat hij me misschien wel tourmanager van Marco Borsato zou kunnen maken, maar dat hij dan wel een beloning in natura verwachtte. Ik weet niet of hij dit als grap bedoelde.”

“Hij was in die tijd samen met Lieke van Lexmond, maar toch maakte hij al snel avances bij me.”

“Hij belde mij op een avond om af te spreken, waarop ik zei: ‘Ik zie letterlijk nu een televisiereportage van Linda en jou, waarin jullie vertellen zo gelukkig te zijn.’ Toen zei Jeroen: ‘Dat kan allemaal wel zijn, Linda denkt dat we echt iets hebben, maar ik wil jou’.’”

“Vraag op een willekeurige redactie in Hilversum rond bij wie Rietbergen wel eens ‘iets’ geprobeerd heeft en op elke redactie gaan vingers de lucht in.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven