Wendy van Dijk flink door slijk gehaald: ‘Vertelde mij ook heksenverhalen’??

Op het bekende juicekanaal Juice Channel wordt Wendy van Dijk behoorlijk door het slijk gehaald. Ze wordt omschreven als iemand die zich in het echt vrij arrogant en chagrijnig gedraagt.

Juice Channel vroeg aan zijn lezers om slechte ervaringen met bekende Nederlanders te delen en de naam Wendy van Dijk werd opvallend veel genoemd.

“De naam Wendy van Dijk kwam schrikbarend veel voorbij. Wij hebben een aantal mensen gesproken die mee hebben gedaan aan het programma Hart in Aktie en deze mensen vertellen ons eigenlijk allemaal hetzelfde.”

Wat vertellen die mensen dan? “Wendy schijnt ontzettend chagrijnig gedaan te hebben tegen de crew en de mensen die voorbijkomen in het programma! Enkel wanneer de camera’s gingen draaien was Wendy opeens een vrolijke, gezellige vrouw.”

Volgens Juice Channel is dat nog niet alles. “Ook een aantal mensen die Wendy weleens hebben bediend in een restaurant geven aan dat ze Wendy maar een arrogante vrouw vinden.

Volgens een serveerster bestelde Wendy haar carpaccio zonder kaas, pijnboompitjes en dressing! Ja, dan snappen we dat je niet vrolijk kan zijn…”

Een volger laat vervolgens weten: “Kan ik ook bevestigen! Ze kwam vaak bij Dyanne Beekman en iemand die daar werkte vertelde mij ook heksenverhalen!

En trok de kaart: ‘weet je wel wie ik ben’. En ook hier in het dorp wil ze beautybehandelingen gratis om deze reden en wordt boos als dat niet gebeurt.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven