Vrouw doet boekje open over Marco Borsato: ‘steeds jongere meisjes’??

In het jaar 2019 namen Lange Frans en Marco Borsato het duet Kom Maar Op (Vrij) op. Lange Frans wil niets meer met Borsato te maken hebben en ook zijn ex Daniëlle haalt ongemeen hard uit naar de zanger.

Lange Frans nam direct na de eerste geruchten al afstand van Marco Borsato. “Ik hoop dat alle MeToo-strijders dezelfde energie houden voor Marco B.”

In weekblad Story doet Daniëlle een boekje open over Marco. “De laatste vijf jaar zijn de verhalen over Marco’s escapades steeds heftiger geworden, met steeds jongere meisjes.

Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op zijn knieën. Ik ging er altijd van uit dat dat met iemand van de productie was. Tot ik de afgelopen jaren andere verhalen hoorde.”

De verhalen over de zanger, grijpen Daniëlle hard aan daar zij vroeger ook slacht offer is geweest van mis bruik.

Daniëlle vervolgt: “Maar het gaat nu niet om mij, dus ik wil niet inhoudelijk ingaan op hetgeen mij vroeger is overkomen. Maar het raakt me om die reden persoonlijk. Ik weet wat die meisjes doormaken.”

Dat ze met haar uitspraken de zanger eigenlijk al op voorhand veroordeelt, boeit haar weinig. “Wat willen mensen dan? Het kwakje van Marco?”, merkt ze op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven