Eindelijk meer duidelijkheid over de relatiestatus van André Hazes??

De afgelopen dagen kwam het nieuws naar buiten dat de volkszanger een relatie zou hebben met ene Anne Rose. Niet veel later kwam het verhaal dat ene Joelle de nieuwe vlam zou zijn van de zanger.

Er schijnt nu meer duidelijkheid te zijn. Naar verluidt zou Joelle namelijk een beetje gejokt hebben. Volgens Yvonne heeft Joelle het niet allemaal op een rijtje in haar bovenkamer.

Yvonne laat weten dat dit meisje Hazes inderdaad kent. Haar vader werkt namelijk al 3 jaar achter de schermen bij de concerten van Holland Zingt Hazes en daar kent ze hem dan ook van.

Naar verluidt zou Joelle berichtjes verzonnen hebben en bleek ze foto’s van haar en Hazes te photoshoppen. Door deze acties dachten diverse mediakanalen dat zij de nieuwe liefde van de zanger was.

De vader van Joelle kwam er achter en is woedend geworden en heeft geëist dat ze per direct stopt met deze onzin en dat heeft Joelle uiteindelijk ook gedaan.

Anne Rose zou toch echt zijn grote nieuwe liefde zijn en het koppel schijnt begint januari dan ook samen een weekendje weg te gaan naar Londen.

Anne is geen onbekende daar zij de administratie van Rachel doet. Tevens is Anne Rose een goede vriendin van Julie van Soelen het zusje van Sarah.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven