The Voice of Holland onder vuur: ‘Vooraf bekend wie er wint’

The Voice of Holland ligt onder vuur daar er steeds meer vraagtekens worden gezet bij het programma. Van te voren zouden de deelnemers al weten wie er gaat winnen en dus verloopt alles op een niet eerlijke manier.

Onlangs plaatste Tim Hofman een oproep op Instagram met de vraag wie er slechte ervaringen heeft bij talentenjachten. ,,Wij horen met het team van BOOS, bepaalde geluiden uit bepaalde hoeken over bepaalde talentenjachten”, aldus Tim.

Online ontstond er al snel ophef en alle vingers wezen naar The Voice of Holland. Twee oud-kandidaten reageerden onder zijn bericht en vervolgens werd er veel doorgespeeld naar showbizzkanalen als Juicechannel.

Ook oud-werknemers zijn uit de school geklapt en vertelden dat er regelmatig dingen gebeurden die ‘niet door de beugel konden’. Juicekanaal RealityFbi zegt met meer deelnemers van The Voice te hebben gesproken.

,,Tijdens hun deelname bij de SingOffs, was vooraf al bekend wie er in de ronde door zou gaan. Dan had het jurylid dat al doorgegeven op papier, wat weleens gezien is door de deelnemer zelf”, schrijft het kanaal op Instagram.

,,Ook zou een show weleens opnieuw zijn gedaan, omdat de verwachte verliezers van de battle ‘te goed’ presteerden. Dan werd er gezegd dat er een technische storing was.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven