Vloggende makelaars Chateau Meiland krijgen veel kritiek: ‘Tenenkrommend dit’??

Het wordt de hoogste tijd dat Chateau Marillaux verkocht gaat worden. Nu de Meilandjes er niet meer wonen raakt het aardig in verval en daarbij lopen de kosten gewoon door.

Tot op heden hebben ze nog steeds geen koper kunnen vinden voor hun Franse kasteeltje en dus hebben Martien en Erica besloten het over een andere boeg te gooien.

Al een aantal keren hebben zij de vraagprijs verlaagd en er hangt nu dan ook een kaartje aan van 795.000 euro. Hun makelaarsduo gaan nu voor de laatste stap.

Het makelaarsduo besluit namelijk te vloggen vanuit het kasteel. Er komen positieve reacties op de vlog maar velen vinden het verschrikkelijk.

“Oh mijn god! En die moeten een kasteel van 8 ton verkopen? Tenenkrommend dit… Zijn dit serieuze makelaars?”, lezen we op Instagram.

“Beetje irritant dit. Kan er niet lang naar kijken. Terwijl ik de Meilandjes heerlijk vindt”, reageert een andere fan. “Veel sterkte met de verkoop! Weet niet of die clowns meerwaarde zijn voor de verkoop”, merkt nog iemand op.

“Tenenkrommend promotiefilmpje. De wanhoop moet wel erg groot zijn”, zegt een volger. “Ik zou een serieuze makelaar nemen.

”Deze zijn echt niet serieus. Vind dat ze de familie door het slijk halen en jullie en jullie kasteel zo in een verkeerd daglicht stellen.”

Bekijk het filmpje op het Instagram-account van Erica Meiland!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven