Video: De redenen waarom er zoveel klachten komen over de vakantieparken van Gilles??

Inmiddels kent iedereen wel Peter Gillis, de man van de vakantieparken. De laatste tijd wordt er veel over hem geschreven, voornamelijk over zijn parken, dit daar de vakantiehuisjes ontzettend smerig zouden zijn.

Tevens gaan er verhalen de ronde dat het onderhoud van de huisjes niets voor zou stellen, kortom vakantiegangers zijn niet heel erg tevreden.

MAX Vakantieman heeft nu beeldmateriaal ontvangen van iemand die een ‘Veluwe Chalet’ gehuurd had op een van de parken van Gillis.

Beelden waar je niet echt vrolijk van wordt. Dit huisje is een ‘tikje luxer dan de Mobile Homes’, echter was het alles behalve schoon en hygiënisch, er zou veel stof aanwezig zijn en ook de douche was niet schoon.

Echter kan het nog erger, dit blijkt wel uit andere beelden, meerdere mensen hebben foto’s gestuurd van de smerige ervaringen op de vakantieparken van Gilles.

Dat er bij sommige accommodaties achterstallig onderhoud is zal ik niet ontkennen. Mede door gebrek aan personeel en vertraging in de aanlevering van materialen is nog niet alles doorgevoerd naar onze maatstaven,” is de verklaring van de vakantieparken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven