Zo verwerkt Linda de Mol haar relatiebreuk: ‘Dit is al een week zo!??

Sinds de bekendmaking van alle bizarre verhalen rondom Jeroen Rietbergen bij The Voice, heeft Linda de Mol het ontzettend zwaar.

Het juicekanaal ‘Marwajuice’ schrijft: “Linda heeft haar landhuis in Crailo al bijna een week niet meer verlaten nu Jeroen Rietbergen, tot deze week haar geliefde, uit de kast is gekomen als viezerik. Ze wil niemand zien.”

Op haar eigen nieuwssite bracht Linda gisteren een nieuw statement naar buiten. “Mijn hart huilt voor alle vrouwen die leed is aangedaan, het is niet te doen.

Jullie wens ik heel, heel veel sterkte. Ik ben nog steeds in sh0ck, verbijsterd, woedend, intens verdrietig. Mijn hoofd is één grote puinhoop van gedachten en gevoelens.

Toch wil ik hier even reageren om al die lieve mensen te bedanken die de lichtpuntjes in een heel groot zwart gat zijn.”

“Zodra ik een heel klein beetje op de been ben, zal ik, en dat is moeilijk en pijnlijk want het is heel privé, voor de volle 100 procent eerlijk en open, vertellen wat er gebeurd is en dat doe ik op het enige media-platform dat ik nog vertrouw: dat van mezelf.

Elke kaart die ik krijg begint met “je bent een sterke vrouw, je kunt dit aan”, maar zo voel ik me helaas totaal niet. Dank nogmaals voor alle liefde.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven