Het vermogen van de Meilandjes: ‘Overal waar ze geld zien liggen, zullen ze bukken om het op te rapen.’

RTL Boulevard zorgde ervoor dat Paul van Riessen zich ging buigen over het vermogen van de familie Meiland en dat heeft hij gedaan, hij heeft alle verdiensten op een rijtje gezet.

Het moge duidelijk zijn dat Chateau Meiland de grootste inkomstenbron is voor de familie, er worden zelfs bedragen genoemd van 50.000 euro per aflevering.

Wanneer we een snelle berekening doen komt dit uit op zo’n zes/zeven ton per jaar voor de hele familie. Martien heeft ook behoorlijk kunnen cashen met zijn biografie.

Volgens Paul heeft dat zo’n 1,5 miljoen euro in het laatje gebracht, niet verkeerd voor de ex-kasteelheer. Het zit de familie financieel niet altijd mee.

“Het belangrijkste blok aan hun been is natuurlijk hun chateau in Frankrijk. Daar lopen ze eigenlijk al heel erg lang mee te leuren. Ze hebben de vraagprijs al een keer verlaagd van 1,3 miljoen naar iets minder dan een miljoen. Ze komen er nog steeds niet van af” zegt Paul.

Maar we hoeven geen medelijden te hebben. “Als je hun vermogen zou moeten schatten: een miljoentje of drie of vier”, zegt Paul. “Overal waar ze geld zien liggen, zullen ze bukken om het op te rapen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven