Verdrietige Guido Weijers in diepe rouw: ‘Dank voor alles’??

Guido Weijers is verdrietig en in diepe rouw. Zijn goede vriend Ismaël Lotz, De Groningse filmmaker Ismaël Lotz,zijn goede vriend met wie hij heel veel heeft samengewerkt, is op 46 jarige leeftijd over leden.

De cabaretier staat op zijn Instagram-account stil bij het overlijden van zijn vriend Ismaël. Zo schrijft Guido: “Het was te kort… dank voor alle mooie herinneringen lieve vriend. #lotzoflove  #lotzleeftinharten.

Het samenwerken was altijd een feest. (De Oudejaarsconferences 2014, 2017 en 2020, Gabbers in Ziggodome 2015 en 2016, backstagemovies 2015, 2016 en 2017, twee speelfilms in 2013 en 2017 en nog wat social media projecten).

Maar vooral bedankt voor de waardevolle vriendschap, de wandelingen, de kleedkamergesprekken, je warmte, de oprechte woorden en prachtige beelden. Dank voor alles vriend. Kl o te-ziekte, mooi mens… lotzleeft.nl.”

Er wordt met verslagenheid gereageerd op de Instagram-pagina van de filmmaker. Zo zijn er reacties te lezen van onder andere zangeres Iris Kroes en zanger Bo Saris.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven