Verbazing bij René Le Blanc: ‘Wat er nu is gebeurd had ik absoluut niet verwacht’

In één klap is René Le Blanc wereldberoemd geworden in ons kleine landje. Niet alleen zijn fans vinden hem geweldig, hij vindt zichzelf blijkbaar ook helemaal fantastisch.

Naar eigen zeggen is hij succesvol en staat zijn agenda helemaal bommetje vol! Hij laat aan weekblad Party het volgende weten: “Dat het zo’n gekkenhuis zou worden, had ik absoluut niet verwacht”. ”

Ik had gehoopt dat mijn zangcarrière een boost zou krijgen, maar wat er nu is gebeurd… Het is meer dan ik had kunnen wensen.“ Tevens laat hij weten dat er heel veel dames hem wel zien zitten en contact zoeken. “Zo zijn er vrouwen die mij leuk vinden, maar mij niet kunnen krijgen omdat ik al gelukkig ben met Jolanda!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven