Vader Meghan deelt sneer uit: ‘Is Harry als baby op zijn hoofd gevallen?’

Opnieuw haalt Thomas Markle in een interview uit naar zijn dochter Meghan en prins Harry. ,,Ik weet niet wat er met hem is gebeurd, maar alles wat uit zijn mond komt is aardig stom.”

Markle stelt in een interview met de Britse nieuwszender GB News dat Meghan mensen voor de gek heeft gehouden door meermaals te beweren dat ze niet heeft meegewerkt aan de biografie Finding Freedom.

Jason Knauf ontkrachtte die bewering. Knauf is de voormalig perschef van de Sussexes. Meghan heeft inmiddels toegegeven dat Knauf gesprekken met de auteurs van het boek heeft gevoerd en dat zij hem heeft verteld wat hij moest zeggen. Aan de rechtbank liet zij in een schriftelijke verklaring weten dat ze dat was ‘vergeten’.

In het hoger beroep van uitgeverij Associated Newspaper Limited (ANL) werd de verklaring voorgelezen. Eerder dit jaar werd ANL veroordeeld voor het schenden van de privacy van Meghan voor het publiceren van een persoonlijke brief van de hertogin aan haar vader.

,,Ik kan er niet te veel over zeggen, maar ik denk dat ze probeerde mensen te bedriegen”, reageerde de vader van Meghan. ,,De waarheid komt eindelijk naar boven, dank God voor Jason Knauf.”

In het interview had Markle ook geen goed woord over voor prins Harry. ,,Ik weet niet wat er met hem is gebeurd. Misschien is hij als baby wel op zijn hoofd gevallen of zo, maar alles wat er uit zijn mond komt is aardig stom.”

Een verzoening tussen vader en dochter blijft ver weg met deze woorden. Thomas heeft zijn kleinkinderen Archie en Lilibet ook nog nooit ontmoet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven