Update Borsato-Gate: Dit zouden Borsato en Maan met elkaar hebben gedaan??

Ondanks dat er geen enkele bevestiging is, blijven Marco en Maan trending in ons landje. Bijna iedereen is er zeker van dat de twee hebben liggen rollenbollen met elkaar.

Henny Huisman zegt dat hij hier in zijn nieuwe boek meer over gaat vertellen. Enige tijd geleden liet hij al iets los: “Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?

Hij is voornamelijk met meiden die ook iets kunnen. Ik kan het niet bevestigen, maar het zou me niet verbazen. Wat ik daarvan denk? Dom, en ze is ook nog heel jong.

Er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor. Nee, ik ga niks zeggen. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? ‘Doe niet?’ Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?”

Geenstijl kwam met een opvallende uitleg over hoe het tussen Marco en Maan zit: “The Italian Stallion heeft zijn Italiaanse baguette in de steenwinkel van de dertig jaar jongere zangeres Maan geschoven!“

Iedereen begrijpt uiteraard wat Geenstijl eigenlijk zegt, echter blijft het tot op heden gissen of ze inderdaad met elkaar hebben liggen rotzooien.

Wellicht gaan we meer te weten komen via het nieuwe boek van Henny Huisman. “Zo zie je maar, stille wateren… Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg.

En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemd ganger.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven