Waar is het medeleven: ‘De manier waarop het uitgemeten wordt is héél lelijk!’??

Radiobekendheid Patrick Kicken vindt dat Ali B en Marco Borsato wel héél hard worden aangepakt na de onthullingen. “Waar is het medeleven?”

Naast Jeroen Rietbergen spelen Ali B en Marco een prominente rol in het schandaal rond The Voice of Holland. Patrick Kicken twittert dat de drie heren medeleven verdienen.

”Zijn er ook mensen die medeleven tonen met Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen? In dit soort gevallen zijn er alleen maar verliezers.

Deze gasten zijn knettergek geworden door alle aandacht, geld en roem en algeheel in de war. Hier mogen we ook bij stilstaan.”

Maak je nou een grapje Patrick? “Nope, bloedserieus. Hoe ver is het met je gekomen dat je zulk gedrag gaat vertonen? Verdient ook aandacht, als we het willen oplossen tenminste.”

Hoe de mannen worden behandeld in de media, is niet netjes volgens Patrick. “Ja het is erg, ja het verdient straf, maar nee de manier waarop het nu zo breed uitgemeten wordt is héél lelijk. (…)

Ze zijn geen slacht0ffer maar worden wel volledig gesloopt door jan-en-alleman. Gezin kapot. Carrière kapot. Muziek kapot.”

“Geen enkel medeleven hiermee en voor, maakt ons dat niet net zo harteloos als de d@ders in kwestie terwijl ze deden wat ze deden? Dit is één grote nachtmerrie.”

Is Patrick deze hele kwestie nu aan het bagatelliseren? “Neuh dit is geen downplayen, dit is verder kijken dan de oppervlakte.

Geen enkel mens gaat slecht gedrag vertonen door een bewuste keuze, hier gaat altijd een heel complex pakket aan oorzaken aan vooraf. De schuldvraag hoeft niet meer beantwoord te worden, de hulp- en oplosvraag.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven