Bridget Maasland heeft twijfels bij John de Mol: ‘Het is natuurlijk één grote familie’🤔😫

Het wangedrag bij The Voice is volgens Bridget Maasland allang duidelijk achter de schermen, zowel bij Linda de Mol als haar broer John: “Het is natuurlijk één grote familie.”

Jeroen Rietbergen besloot als eerste naar buiten te treden over het gedrag waar hij zich schuldig heeft gemaakt bij The Voice. Zaterdag kwam Rietbergen dan ook met een verklaring.

Rietberg gaf aan dat hij al eerder op zijn vingers was getikt en dat alles al jarenlang speelt. Echter blijven RTL en producent UTV ontkennen dat ze er iets vanaf wisten.

In RTL Boulevard vertelde Bridget Maasland dat het erop lijkt alsof John zijn zwager een hand boven het hoofd heeft gehouden, dit zodat hij zijn baantje niet zou verliezen.

“Het zit wel raar in elkaar. Als het in 2016 was dat hij zijn vrouw, maar ook zijn opdrachtgever – dat was destijds nog Talpa – hiermee heeft geconfronteerd… Dat is natuurlijk één grote familie uiteindelijk.”

Rob Goossens zou het niets verbazen als John degene is geweest die Rietbergen op de vingers heeft getikt: “Ja, inderdaad, want in die tijd was The Voice nog helemaal van John de Mol.

Hij heeft het over een opdrachtgever en of het RTL was geweest of Talpa, dat is uit het statement niet op te maken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven