TVOH-kandidate doet boekje open over Marco Borsato: ‘plat op haar mond zoende’??

Een oud-kandidate van The Voice is uit de school geklapt over Borsato. Volgens haar heeft Marco een andere kandidate op de mond gekust. ,,Zij is daar toen boos over geworden, waarop Marco alles weer ontkend heeft.”

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat de beerput van The Voice of Holland opengetrokken is. Er komen steeds meer verhalen, rond Marco Borsato bleef het stil, maar daar is nu verandering in gekomen.

Een oud-kandidate van The Voice heeft met RTV West gesproken over haar negatieve ervaringen met bandleider Jeroen Rietbergen.

Deze dame zat in het team van Borsato, echter durfde ze jarenlang niet naar zijn barbecues te gaan. Het niet durven had niets met Marco te maken daar zij geen nare ervaringen met hem heeft gehad.

,,De eerste paar jaar dat ik werd uitgenodigd voor de jaarlijkse barbecue van ‘team-Borsato’ bleef ik weg, omdat ik wist dat Jeroen daar ook was”, vertelt ze aan RTV West. ,,Het is een nekhijger, ik voelde me nooit veilig met hem in mijn buurt.”

Bij haar mede-kandidaten zag ze hetzelfde gebeuren. ,,Hij kneep ook in de billen van medekandidaten en toen een andere deelneemster een keer door een wesp gestoken was, en ik de angel bij haar eruit probeerde te halen, kwam hij naar me toe en vroeg: ‘Zuig jij privé ook zo lekker?’

Deze dame weet ook te melden dat Marco zich behoorlijk misdragen heeft bij The Voice. Ondanks dat zij zelf geen nare ervaringen heeft met hem, vindt ze het wel belangrijk om het te melden.

,,Van één deelneemster weet ik dat Marco haar vlak voor een optreden plat op haar mond zoende”, onthult ze. ,,Zij is daar toen boos over geworden, waarop Marco alles weer ontkend heeft.”

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven