Situatie André Hazes veel erger dan gedacht: ‘sporen nagelaten’??

Heel Nederland vraagt zich af wat er toch exact aan de hand is met André Hazes. Evert Santegoeds stelt dat het “allemaal veel erger blijkt te zijn dan aanvankelijk werd gedacht”.

Het management van de zanger maakte in september bekend dat Hazes te maken had met 0ver spanning en hij het even rustig aan zou doen. Inmiddels is nu ook bekend gemaakt dat hij voorlopig niet meer zal optreden.

Het blijkt toch allemaal veel ernstiger te zijn dan aanvankelijk werd gedacht”, vertelt journalist Evert Santegoeds in Shownieuws. “Wat er allemaal met hem aan de hand is, daar zegt niemand iets over.” 

André is dit haar niet aanwezig bij Holland Zingt Hazes en De Avond Van Je Leven in België. “Het is flink mis met André”, zo meent Evert.

Dat die jongen het niet altijd makkelijk heeft gehad in zijn leven, dat is natuurlijk wel duidelijk. Een vrij traumatische jeugd, die zijn sporen heeft nagelaten.

Dan weet ie op eigen kracht zo’n carrière op te bouwen, met héél véél toestanden in zijn privéleven eromheen, en dan gaat het ineens (…) zo erg mis. ”Evert denkt dat we André op zijn vroegst ergens in 2022 weer op het podium mogen verwachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven