Grote teleurstelling: De Toppers hebben besloten de handdoek in de ring te gooien.??

De organisatie van de Toppers laat namelijk weten dat er wederom een editie van het meezingspektakel wordt afgelast. Helaas ook dit jaar niet zingen en dansen met de mannen.

René Froger, Gerard Joling, Jan Smit en Jeroen van der Boom hopen dat ze in mei 2022 weer in de Amsterdam Arena kunne staan. Ook voor hun een grote teleurstelling nu dit dus het derde jaar wordt dat ze niet gaan optreden.

De Toppers laten op hun website weten waarom het feest niet door kan gaan. “We hadden er ons zo op verheugd”, valt er te lezen.

“Samen met onze trouwe Toppers-fans de kerst vieren tijdens Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ in Rotterdam Ahoy. (…) De aanhoudende onzekerheid en beperkingen maken het voor ons onmogelijk een show te produceren die voldoet aan het kwaliteitsniveau die jullie, onze bezoekers, van ons mogen verwachten.”

De kerstconcerten zouden eigenlijk al eind 2020 plaatsvinden. “Toppers in Concert is een showconcept met immense decors, dansers, gastartiesten, grote live band en effecten”.

‘Deze kostbare totaalbeleving kan niet georganiseerd worden met beperkende productionele maatregelen. De continu veranderende omstandigheden in combinatie met vele productionele uitdagingen en steeds krapper wordende voorbereidingstijd dwingen ons nu, na enorm veel wikken en wegen, de kerstshows definitief te annuleren”, aldus de Toppers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven