Tahmina Akefi krijgt Yvonne Coldeweijer op haar dak: ‘Ik ga dit nader onderzoeken’??😱😌

Tahmina Akefi, de partner van Peter R. de Vries, krijgt showbizzhyena en roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op haar dak. “Ik ga dit nader onderzoeken…”

Tahmina bleef maar liefst zes jaar in de anonimiteit, echter zondag stelde zich zij dan eindelijk voor in de documentaire ‘Vertrouwelijk’ dat te zien was op NPO1.

Tahmina verklapte behoorlijk veel persoonlijke details over haar liefdesleven met Peter en dat zorgde voor gemengde reacties.

Yvonne Coldeweijer vindt het vreemd dat zoon Royce de Vries, geen enkele aandacht besteedde aan de documentaire op social media.

“Royce, die normaal gesproken veel post als zijn vader op tv komt, postte zondagavond helemaal niks…” Yvonne vraagt zich af of de familie wel blij is met alle onthullingen.

Het zou Coldeweijer niets verbazen, dit daar zij naar eigen zeggen behoorlijk wat negatieve verhalen over Tahmina heeft binnengekregen.

“Er komen een aantal berichtjes bij mij binnen over Tahmina Akefi, de vriendin van Peter R. de Vries, die zichzelf gister heeft geopenbaard. De berichtjes gaan over vervelende ervaringen met haar in het verleden.”

Wat gaat ze daarmee doen? “Het ligt nu wat gevoelig dus uit respect voor de situatie laat ik het nu even voor wat het is, maar ik wil dit wel nader onderzoeken. Wordt vervolgd.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven