Linda de Mol komt met emotionele reactie: ‘Dingen waar ik geen weet van had’??

Via LINDA. op Instagram laat Linda de Mol weten dat de relatie tussen haar en Jeroen Rietbergen over is. Haar werkzaamheden heeft zij neergelegd in de hoop dit alles een plek te kunnen geven.

Via Instagram laat ze weten: “Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet”, laat Linda weten.

Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.”

Linda bedankt alle mensen voor de lieve berichtjes en appjes. Helaas komen er ook nare reacties. ”Breekt ze ook met d’r neefje die kids likt op live tv offeuhh…?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven