Zangeres Maan komt eindelijk met reactie: ‘Ik heb gewacht met iets te zeggen’??

Het duurde even maar zangeres Maan heeft zich dan nu eindelijk uitgelaten over het gigantische Voice-schandaal. Ook komt ze met een reactie op de jarenlange geruchten die over haar deelname de ronde doen…

“De afgelopen weken is mij meerdere keren gevraagd om te reageren op de berichten rondom The Voice”, schrijft de zangeres op Instagram.

“Ik heb gewacht met iets te zeggen tot na het zien van de uitzending van BOOS. Ben enorm geschokt door wat zich achter de schermen heeft afgespeeld.”

“Net als vele anderen die bij TVOH betrokken zijn geweest de afgelopen jaren vind ik het echt verschrikkelijk om te horen dat er volgens de berichten van de betrokkenen die nu naar buiten zijn gekomen zulke misstanden hebben gepleegd”, vervolgt Maan.

“Ik wens iedereen die onrecht is aangedaan heel veel sterkte en hoop dat dit tot op de bodem wordt uitgezocht”, schrijft de zangeres.

“Omdat ook over mij verhalen de ronde hebben gedaan wil ik hier voor eens en voor altijd duidelijk over zijn“, vervolgt ze, doelend op de geruchten dat ze iets zou hebben gehad met Marco Borsato en Ali B.

“In mijn jaren bij The Voice heb ik zelf nooit te maken gehad met nare ervaringen. Ik ben door niemand onheus bejegend en heb het altijd als een veilige en positieve plek ervaren, waar het ging om muziek.”

“Iedereen die bij het programma betrokken was, inclusief de coaches, hebben mij altijd met alle respect behandeld en er is nooit sprake geweest van grens overschrijdend gedrag, fysieke toenadering of machts misbruik naar mij toe”, zegt Maan stellig.

“Nogmaals, mijn hart gaat uit naar alle betrokkenen”, sluit ze af.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven