Eerste stap is gezet: “Het verkopen ervan wordt helemaal verboden” ??

Hart van Nederland heeft een onderzoek uitgevoerd onder 3000 mensen en de helft is het eens met een verbod van r00k waar. De andere helft vindt het te ver gaan.

“Het wordt verboden” is wat deze mensen willen en zo te zien gaat het nog eens die kant op ook. Dit lijkt een kwestie van tijd te zijn voor het gerealiseerd wordt.

In het Verenigd Koninkrijk gaat één van de grootste fabrikanten ter wereld in 2030 stoppen met het verkopen ervan, echter kan dit in Nederland nog niet gezegd worden aangezien de huidige wetgeving (nog) niet toereikend is.

Maar de eerste stap is gezet en het is een kwestie van tijd voordat de rest volgt. Het is dus geen ondenkbaar scenario dat de verkoop geheel verboden zal worden binnen niet al te lange tijd.

Het gebeurt namelijk erg vaak dat Nederland een trend volgt die door andere landen gezet is. De kans is dus ook erg aannemelijk dat het hier in Nederland ook verboden zal gaan worden.

Wij, van Wist Jij Dat Al, zijn erg nieuwsgierig naar jouw mening? Ga jij er ook mee stoppen als het verboden wordt? Of zoek je toch naar een manier om ermee verder te gaan? Laat het ons weten als reactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven