Opvallend: André Hazes zit in Amerika zonder zijn moeder! Is er heibel???

Het verhaal ging al een tijdje de ronde dat André Hazes zich klaar zou maken om voor langere tijd naar Amerika te vertrekken. Hij zou volgens de verhalen niet alleen gaan maar met zijn moeder.

Vorige week plaatste Yvonne Coldeweijer nog een opvallend bericht over deze kwestie. Ze zei: “Er gingen geruchten dat André en Rachel op reis zouden gaan naar Las Vegas volgende week.

Een spion meldt vandaag dat hij nu alleen zal gaan. Gaat Rachel niet meer mee door al dit gezeik?” Met “dit gezeik” wordt het volgende bedoeld:

“André bevindt zich in een loyaliteitsdilemma. Enerzijds wil hij het allerliefste Moon terug. Maar zij geeft aan dat Rachel er bij haar nooit meer in komt.

Anderzijds heeft hij een goede band met moederlief, alleen wil zij dat hij niet terug gaat naar Monique. ‘‘Zij wil er alles aan doen om dit tegen te houden.”

Of er sprake is van heibel tussen moeder en zoon is onbekend maar het is opvallend dat hij nu zonder Rachel is vertrokken.

Verschillende juice-kanalen melden dat Hazes al in Amerika zit. Reality.FBI zegt: “André zit sinds vorige week in Amerika. Roy Harmsen is mee. Een vriend uit de makelaarswereld.

André sprak al vaker de wens uit om deels in Amerika te gaan wonen. Wellicht worden die stappen nu gezet.” Hieronder eerder bericht van showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven