Gerard Joling deelt speciale vlog: periode rondom overlijden en afscheid van zijn moeder??

In de vlogs van Gerard Joling, was zijn moeder Janny, altijd een graag geziene gast. Gerard moest twee weken geleden helaas afscheid nemen van zijn geliefde moeder.

Gerard heeft in de periode rondom het overlijden van zijn moeder een speciale vlog gemaakt, dit omdat hij niet alleen maar de leuke kanten van het leven wil delen.

Op Instagram deelt Gerard een aantal fragmenten uit de vlog. ‘Als je vlogt dan doe je dat niet alleen in goede, maar ook in slechte tijden. Het leven is namelijk niet altijd ‘om te gieren'”, zo schrijft hij bij de video. 

‘Twee weken geleden hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve moeder. Dit is nog steeds ontzettend zwaar, maar ook dat hoort bij het leven.

Mijn moeder was vaak te zien in mijn vlogs. Dat vond ze niet altijd even leuk, omdat ze dan ‘werd herkend op straat’. De schat. Mijn nieuwe vlog draait natuurlijk om haar. Nog één keer. De laatste keer.’

‘Ik laat jullie zien hoe de afgelopen weken zijn geweest, ook al waren deze erg verdrietig’, zo sluit hij zijn bericht op Instagram af.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven