Spanning loopt hoog op tussen Martien en Erica. Buurman klapt uit de school??

Momenteel wonen Martien en Erica Meiland nog in hun onverkochte villa van 2,7 miljoen euro in Noordwijk. Tot groot ongenoegen van het koppel is er nog geen passend bod uitgebracht.

Het stel heeft al een nieuwe luxe villa in Noordwijk gekocht waar zij veel meer privacy hebben, echter wil Erica pas daar naar toe verhuizen als hun huidige villa waar ze nu in wonen is verkocht.

Martien wil het liefst direct al over naar hun nieuwe stulpje en heeft vrijwel al zijn spullen al ingepakt. Martien is al helemaal klaar voor de verhuizing.

Volgens een buurman liep het stel onlangs flink te kibbelen in de voortuin van de villa waar ze dus nu nog wonen. Erica snapte niet waarom Martien al zijn spullen al in verhuisdozen aan stoppen was.

Martien wil zo snel mogelijk verhuizen naar het nieuwe stulpje maar volgens Erica kan het nog wel even een tijdje duren voordat ze daar weg gaan.

Naar verluidt zijn de twee het dus duidelijk niet eens met elkaar en wellicht heeft de financiële druk daar ook mee te maken.

Het duo heeft maar liefst 3 hypotheken per maand te betalen, die van het chateau in Frankrijk, de villa waar ze nu wonen en de villa die ze net gekocht hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven