Oeps! Sarah van Soelen valt genadeloos door de mand door deze foto??

Sinds haar samenzijn met André Hazes is Sarah behoorlijk bekend geworden in Nederland. Door dit werd Sarah in één klap een populaire influencer.

Doordat de blondine nu een Bekende Nederlander is en een groot bereik heeft op social media, kan zij aardig wat centjes bijverdienen door het maken van reclame.

Op Instagram heeft zij bijna 2000.000 volgers, mensen die haar graag willen volgen in het dagelijks leven en interesse hebben in hetgeen waar zij reclame voor maakt.

Sarah werkt voor diverse kledingzaken werkt als model en ditmaal plaatste zij online een video van een wit outfitje dat zij droeg.

De juice-kanalen zijn aan het speuren geweest of deze jurk niet gewoon ook ergens anders te koop is of dat dit misschien écht eigen design is.

De witte jurk die de blondine aan heeft op de foto komt dus bij ome Ali vandaan, ondanks dat Sarah in de foto verwijst naar de fashion winkel.

Bij AliExpress is hetzelfde jurkje alleen drie keer goedkoper. Op de onderstaande foto is de foto van Sarahye zien in het jurkje, maar ook waar je deze jurk nog meer kunt bestellen.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven