Joran smeekt om hulp. “Ze bewerkten hem met staven, vooral zijn edele delen.”??

Joran van der Sloot zit momenteel zijn tijd uit in een zwaar bewaakt Chalalpalca gevang enis in Peru.. Geen onbekende plek voor Joran daar hij daar al eerder heeft gezeten en destijds op die plek in honger staking ging.

Chalapalca wordt omschreven als een ware straf kamp en hier zou Joran eerder onder middeleeuwse omstandigheden geleefd hebben.

Ook zou hij destijds mis handeld zijn in deze gevangenis. De gevangenis ligt op 4.500 meter hoogte in de Andes en er zou geen verwarming zijn waardoor de temperatuur ’s nachts kan zakken tot 20 graden onder nul.

Mensen rechten organisaties eisten eerder al de sluiting van Chalalpalca. Joran’s advocaat diende bezwaar in tegen de overplaatsing en gebruikte als argument de eerdere mis handelingen.

Zijn vrouw Leidy Figueroa beweerde: “Ze pakten hem vast, trokken zijn kleding uit, lieten om over de grond kruipen en bewerkten hem met staven. Vooral in zijn edele delen.”

Joran is zijn leven niet zeker en vreest voor zijn leven, vooral daar de vader van Flores een beloning van 10.000 dollar op zijn hoofd gezet zou hebben. Waarom Joran opeens is overgebracht is tot op heden nog onbekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven