Lange Frans maakt korte metten met Marco Borsato!??

Rapper Lange Frans was te gast bij Slam FM in de show van Daniël Lippens. Al vrij snel kwam het onderwerp Borsato aan bod. De rapper heeft in het verleden vaak samengewerkt met Marco.

Al eerder heeft de rapper aangegeven afstand te doen van Marco vanwege deze verhalen. In zijn show kaart Daniël Lippens dit nog gauw even aan.

Lange Frans is Lange Frans en uiteraard gaat hij hier vol op in. Daniël zegt: “Jij was vrij snel vrij fel over het Marco Borsato-verhaal…”

Frans antwoord hier op met: “Ja man, f * k hem. Ik heb tracks met hem heh. Als je mijn naam intikt op Spotify dan zie je eerst een Borsato-track mij en ook nog eens met onze kinderen op die plaat erbij.”

Lange Frans laat weten dat dit niet het eerste verhaal is dat hij over Borsato te horen krijgt. Hij vervolgt: “Ik ben daar gewoon fel in.

Wij hadden al andere geruchten gehoord. Al jaren lang, jaren terug. Nog niks specifieks met leeftijden erbij. Maar toen het balletje eenmaal begon te rollen dacht ik, ik wil niks meer met die man te maken hebben.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven