Sinterklaas heeft fout gemaakt: volle tas cadeautjes bij verkeerd adres afgeleverd!??

Op facebook laat Judith Hendriks uit Venlo weten dat Sinterklaas een foutje heeft gemaakt. Bij haar gezin werd een volle tas cadeautjes afgeleverd, echter waren deze overduidelijk niet bedoeld voor Judiths zoontjes.

Judith hoopt dat de cadeautjes toch nog terecht zullen gaan komen bij de kindjes voor wie ze bedoeld zijn. “Niemand kwam zich melden.”

“De sint heeft gisteren een foutje gemaakt”, schrijft Judith in een Facebookbericht. “Er stond een tas met kadootjes bij onze voordeur. De namen die erop staan zijn ons niet bekend. Sint en zijn pieten hebben we niet meer gezien om deze terug te geven.”

Zondag vierde Judith pakjesavond met haar zoontjes van 11 jaar en 8 jaar oud. “We trokken de voordeur open om zelf het een en ander te gaan regelen, en toen stond daar een plastic zak voor de deur. Er was niet aangeklopt of gebeld”, vertelt ze tegen Hart van Nederland.

Haar zoontjes dachten dat de tas voor hun was. “De jongste riep: jaaaa, cadeautjes. Maar ze waren niet voor hem. De namen op de pakketjes kende ik niet en we hadden het zelf ook niet gedaan. We zijn gelijk naar de straat gelopen om te kijken of er nog iemand was, maar helaas. Er heeft zich ook niemand gemeld.”

Judith hoopt de pakjes alsnog bij de juiste kinderen af te kunnen geven. “Dus welke Sint heeft gisteren iets voor de deur gezet in een Kruidvat-tas, omgeving Straelseweg in Venlo?” Judith hoopt dat de Sint zich wil melden op haar Facebookpagina van Judith.

En als niemand zich meldt? “Dan ga ik ze denk ik naar een cadeaubank brengen, voor kinderen die het minder breed hebben. Maar ik weet niet wat er in de pakketjes zit. Voor hetzelfde geld is het een geintje ofzo.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven