Shownieuws klaar met alle vooroordelen en volgt Linda: ‘Het is gewoon pertinente onzin’??

Na Linda de Mol zijn het nu de deskundigen van Shownieuws die hun frustratie uitspreken. ”Ze zeggen allemaal dat wij het voor John opnemen. Onzin!!!”

Voor de dames en heren van Talpa is de maat helemaal vol. De ploeg van Shownieuws reageren nu op het kritiek dat zij continu krijgen.

Volgens vele mensen zouden de deskundigen van Shownieuws wel héél consequent in het De Mol-kamp zitten.

Dat Linda last heeft van ‘een totale meltdown’ zoals de collega’s van RTL Boulevard het noemen, begrijpt Patty Brard heel goed.

Van bovenaf ingefluisterd

“Er is ook nog wel het een en ander gezegd en gesuggereerd de afgelopen tijd. Ik bedoel: wij zijn hier ook allemaal neergezet alsof we van bovenaf ingefluisterd krijgen wat we allemaal moeten zeggen.”

Collega Bart Ettekoven: “Mag ik daar ook wat over zeggen? Want daar word ik zo verschrikkelijk moe van, van al die mensen die zeggen dat wij met meel in de mond praten en, omdat we door Talpa betaald worden,

het voor John opnemen of voor Linda opnemen of de mensen de hand boven het hoofd houden. Het is gewoon pertinente onzin.”

Bart wordt altijd verweten dat hij als hoofdredacteur in John’s zak zit. “Wij kunnen hier gewoon… Laat ik voor mezelf spreken: ik kan hier gewoon zeggen wat ik wil zeggen.

Ik heb nog nooit van bovenaf berichten gekregen. Mag dat een keer gezegd worden? Want ik word er doodmoe van.”

Patty: “Als jij hier bommetjes wil droppen, dan doe je dat op eigen risico en voor eigen conto. We mogen hier allemaal alles zeggen wat wij willen. Dat wordt niet van bovenaf ingefluisterd.”

Ronald Molendijk, een goede vriend van Jeroen, kreeg ook iedereen over zich heen toen hij het gedrag van Jeroen leek te vergoelijken.

“Ik zat zelf ook ineens een paar keer in het oog van de storm omdat allerlei mensen heel goed schijnen te weten hoe ik in elkaar zit of hoe mijn relaties werken enzovoorts…”

“De heftigheid en de stelligheid waarmee het wordt neergezet, alsof er geen enkele ruimte meer is voor een vraagteken, dat verbaast me in zijn algemeenheid.

Dat je misschien Linda of John niet mag of een programma, snap ik nog wel, maar ik snap niet zo goed waar het absoluut honderd procent zeker weten en het natrappen voor nodig is.”

Hart onder de riem

Het team van Shownieuws steken collega Linda dan ookeen hart onder de riem. Patty: “Ik ga vandaag toch zeggen, want het doet me gewoon bijna pijn uit menselijk oogpunt, dat ik Linda als een integer en goed wijf ken, die nooit ten koste van mensen of slacht0ffers iets zou doen wat haar beter uit zou komen. Dat past niet bij haar.”

“Dus ik ga één keer zeggen – en normaal gesproken wilde ik er niets meer over zeggen – dat ik het heel graag voor haar wil opnemen.

Ze zeggen altijd dat als je geschoren wordt je rustig moet blijven zitten, maar zij wordt niet geschoren: er wordt een hakbijl in haar nek gelegd.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven