Shownieuws presentatrice doet bizarre onthulling over het beschermen van bn’ers!??

Dyantha Brooks, presentatrice bij Shownieuws doet in een interview met de Party een wel heel bijzondere onthulling. Zij en haar collega’s bij Shownieuws beschermen namelijk heel wat bekende Nederlanders.

Volgens Dyantha delen ze heel veel geruchten niet aan de desk bij Shownieuws. Veel bekende nederlanders zij namelijk vrienden van de presentatoren.

Dyantha bevestigt hiermee iets wat veel mensen al dachten… namelijk dat Shownieuws de hand boven het hoofd houdt van veel bn’ers.

Dyantha ging zelfs een keer de strijd aan met de redactie van Shownieuws, dit daar haar vriendin Glennis Grace in de uitzending zou komen vanwege haar overleden vader. Glennis wilde dat niet.

Uiteraard zijn er nog veel meer voorbeelden op te noemen, bijvoorbeeld de zaak die nu speelt rondom zanger Borsato. Ook bij deze zaak speelde Shownieuws een dubieuze rol.

Shownieuws was al langer op de hoogte maar zei niets. Toen ze de zaak aandacht gaven in de uitzending namen Marco zijn vrienden Bram Moszkowicz en Anouk Smulders het voor hem op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven