Showbizzland gaat los op Ali B: ‘Dat vind ik al very verdacht’??

Showbizzkenner Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry gaat flink los over Ali B.. “Het is te smerig voor woorden als een 40-jarige man ingaat op een meisje van 19…”

De Roddelpraat-uitzending waarin besproken wordt dat Ali met een 19 jarige is gegaan tijd al meer dan een half miljoen keer bekeken.

Volgens Dennis Schouten heeft Ali het meisje in kwestie na de date 500 euro gegeven om te zwijgen. Zij heeft ook al haar appgesprekken met Ali overhandigd aan Dennis.

Dat ‘bewijsmateriaal’ is tevens ook te zien in RoddelPraat. Inmiddels krijgt Ali zóveel drek over zich heen dat hij zijn Instagram-comments heeft uitgeschakeld.

Showbizzwatcher Farja weet om welke 19-jarige dame het gaat. Toch is hij voorzichtig daar zij zelf contact heeft opgenomen met Roddelpraat.

Een volgers merkt vervolgens op: “Ooh, dus het feit dat een 40-jarige man met een 19-jarig meisje gaat is niet belangrijk?”

Farja geeft aan dat hij dat wel een beetje vies zou vinden. “Woow woow wow! Wacht heel even… Dit heb ik nooit gezegd!

Ik twijfel alleen aan het verhaal omdat ze zelf een roddelplatform heeft benaderd. Dat vind ik al very verdacht. Tegenwoordig doen mensen gekke dingen voor een beetje fame.”

“Maar het is natuurlijk te smerig voor woorden als een 40-jarige man ingaat op een meisje van 19…” Als een andere volger Farja wijst op de bewijzen die RoddelPraat naar buiten heeft gebracht, antwoordt Farja: “Maar Ali toch…

“Bizar dat Ali zo dom is om dat te doen! Spraakmemo’s ook… Hij vertrouwt mensen wel erg snel en ik hoor net van een goeie bron dat zijn vrouw Brechje hier al lang al van op de hoogte is. Niks verbaast mij meer in medialand…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven