School luidt noodklok en komt met boodschap: ‘Het is verontrustend’??

De meeste ouders die hele jonge kinderen hebben weten dat hun kind afzetten en later terug ophalen soms moeilijk kan verlopen. Onderaan dit artikel zie je er een video over.

Ochtenden vol stress en nukkige kinderen die liever thuis blijven bij hun mama of papa raakt ouders recht in hun hart.

Het briefje aan de ingang van de kinderopvang was niet zomaar een briefje. Het was geen oproep om extra warme kledij mee te brengen of een extra lunch klaar te maken voor een schoolreisje.

Nee, deze boodschap was vrij persoonlijk en eiste een gedragswijziging bij de ouders. Sommige ouders waren boos toen ze het lazen, maar Juliana ging akkoord met elk woord. Ze besloot een foto te nemen van het briefje en plaatste het op Facebook

Dit is wat er op de brief stond: “Je komt je kind ophalen! STOP JE GSM WEG!!!! Je kind is dolblij om je te zien! Ben jij blij om je kind te zien??

We hebben gezien hoe kinderen hun werkjes willen tonen aan hun ouders maar die zijn aan het telefoneren. We hebben een kind horen zeggen “Mama, mama, mama,…” en de ouder spendeert meer tijd aan hun gsm dan aan hun eigen kind. Het is verontrustend. Stop die GSM weg!”

Maar Juliana was daarentegen helemaal niet boos. Zij begreep de bezorgdheid van het personeel van het kinderdagverblijf helemaal. Bovendien besefte ze zelfs dat ook zij haar gsm in de hand had toen ze de boodschap las.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven