Kijkers woedend op Samantha Steenwijk: ‘Normaal kun je je scheur ook opengooien’??

Bij televisie-kijkend Nederland krijgt Samantha Steenwijk de wind van voren: “Mensen zoals zij zijn onderdeel van het probleem!” Haar uitspraken bij RTL Boulevard maakte veel los.

In het hele verhaal dat nu speelt, kan Tim Hofman gezien worden als klokkenluider. Hij kwam tot de ontdekking dat er dingen plaatsvinden bij The Voice die het daglicht niet kunnen verdragen.

Jeroen Rietbergen maakte zaterdag via een verklaring bekend dat hij schuld heeft. In de televisiewereld houden veel presentatoren hun lippen stijf op elkaar.

Velen geven aan dat ze nooit iets in de smiezen hebben gehad. Op zich wel heel bijzonder daar Rietbergen eerlijk heeft laten weten dat hij jaren geleden al op de vingers is getikt.

Samantha is het hier echter niet helemaal mee eens. Voor Samantha is Jeroen Rietbergen ‘een topper en een retegoede muzikant.”

Tevens zei Samantha: “Ik heb dit dus totaal niet meegemaakt. Ik heb wel verhalen gehoord, natuurlijk, maar niet van de hoed en de rand.”

“Het was: Die persoon met die kandidaat, of weet ik veel, of dat er inderdaad een belofte tegenover stond van: ‘Dan kun je een ronde verder komen.’ Weet ik veel.

Het was misschien ook gewoon omdat een kandidaat het interessant vindt om met een artiest naar bed te gaan, want dat hebben we natuurlijk ook heel vaak. De verhalen zijn er natuurlijk ook van de secretaresse met de directeur.”

Bij heel veel kijkers ging dit er niet in. Volgens hun bagatelliseert Steenwijk de hele situatie zeker omdat ze (in haar eigen woorden) ook bekend was met de mis dragingen.

“Als Samantha Steenwijk de verhalen wel heeft gehoord, waarom trek je je bek dan niet los? Normaal kun je je scheur ook opengooien.”

“Mensen als Samantha Steenwijk zijn onderdeel van het probleem. Het is wel duidelijk wie haar broodheer is”, zegt Marianne. En Hans: “Samantha Steenwijk vindt dat de Voice geblamed word… Veel dommer zijn ze er niet!”

https://twitter.com/VerzinZelfIets/status/1482417140946853891

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven