Scheetje-Hans is woedend: ‘Het is een schande en het moet nu stoppen’??

Het scheidingsdrama bij ‘De Scheetjes’ Hans en Karin heeft zijn dieptepunt bereikt. Karin heeft namelijk een relatie nu met de broer van Hans. Hans komt nu met een reactie.

Karin liet aan Privé weten dat de moeder van Hans er geen enkel probleem mee heeft dat Karin nu een relatie heeft met haar andere zoon Johan.

“Ze gaat er heel goed mee om en gunt Johan en mij dit geluk”, vertelt Karin aan Privé. “(..) En als ze mij nu ziet met Johan, dan is dat totaal anders dan met haar andere zoon.

Als we bij mijn schoonmoeder op de bank zitten, geven we kusjes en houden we elkaar lekker vast. We zijn net twee tieners. Ze ziet echt dat wij gelukkig zijn.”

Vanuit Bonaire reageert Hans tegenover Privé op de liefdesrelatie tussen Karin en zijn broer Johan. “Dit kan gewoon echt niet, wat ze doen. Niemand durft mij te bellen of te zeggen wat er speelt.

Het is een schande en het moet nu stoppen. (..) Karin dacht mij een hak te zetten, maar helaas voor haar is het andersom: Johan en zij moeten nog met elkaar over straat en zullen nog genoeg commentaar krijgen.”

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven