Sarah openhartig over Hazes: Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk??

Sarah van Soelen laat in gesprek met Beau Monde weten dat zij en André Hazes niet uit elkaar zijn. Het stel heeft een pauze ingelast, voor hoelang is onduidelijk.

In haar eerste lange interview in de Beau Monde vertelt Van Soelen dat ze samen hebben besloten de pauze in te lassen.

“Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk.

Ik begrijp hem en ik steun hem. Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen”

Volgens Sarah is de zanger nog steeds een leuke man. “Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Ook nu.”

Of ze samen een toekomst hebben, weet ze niet. “Eerst maar afwachten wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Ik hoop in elk geval dat het volgend jaar rustiger wordt, dat de media stoppen met die gekke verhalen en dat we de rust en ruimte krijgen om het afgelopen jaar te verwerken. Wij zijn ook maar mensen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven