Sarah met de grond gelijk gemaakt: ‘Ach, dat meisje is zo dom’??

Er gaan vele verhalen door de wandelgangen dat het over en uit is tussen Sarah van Soelen en André Hazes. Ook Sarah houdt haar lippen stevig op elkaar. 

Dennis Schouten had een interview met de Nieuwe Revu en liet tijdens het gesprek even zijn ongezouten mening horen over Sarah van Soelen.

Dennis zegt in het interview: “Ze zoekt zelf heel erg de aandacht. Wanneer het hen uitkomt wordt alles gedeeld op Instagram, worden er fotografen ingevlogen en zijn er cameramensen.

Als het dan later weer wat minder gaat, wat bij dat soort mensen vaak in een tijdsbestek van een week is, dan willen ze zogenaamd geen aandacht.”

“Tja, hoe kun je daar het beste mee omgaan? Door niet alles op Instagram te delen. Mensen die echter zo gek zijn op aandacht blijven dat toch wel doen.”

“Wat ik Sarah zou willen adviseren? Ach, dat meisje is zo dom. Als je ziet wat ze met heel haar lichaam heeft gedaan, qua gebruik van verdovende middelen en verbouwingen.”

“Ik hoop dat ze uit de relatie met Hazes iets uithaalt waar ze lang van kan leven en hopelijk nog via wat promoties op Instagram, want dat meisje kan natuurlijk bijzonder weinig. Verder heeft ze het geluk dat ze vermogende ouders heeft.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven