Sarah reageert boos op hereniging André: ‘Stop met deze onzinvragen’??

Sarah van Soelen is nu met een reactie gekomen op het gerucht over een hereniging tussen André Hazes en Monique.

Sarah kan niet bepaald lachen om de vragen die aan haar worden gesteld en noemt het dan ook onzinvragen.

Zo’n drie maanden geleden zette de zanger een punt achter zijn relatie met Sarah, een besluit die zij blijkbaar maar moeilijk kan aanvaarden.

In een interview met Beau Monde liet de blondine weten dat zij en de zanger een pauze hadden ingelast. Maar vorige week maakte de zanger de breuk definitief door alle gezamenlijke foto’s van hen te verwijderen.

Verschillende bronnen bevestigen dat André en Monique weer samen zijn en ook samen het bed delen. Showbizzwatcher Farja Farvardin, ook bekend als FawryNotSawry, trok zijn stoute schoenen en nam contact op.

In zijn programma de RoddelLoog legt hij uit: “k heb Sarah laatst een bericht gestuurd van: ‘Hé schat, hoe is het? Ik vroeg me af of je wil reageren op de geruchten die er zijn dat André en Monique weer bij elkaar zijn.’

Ik heb natuurlijk ook weer een tijdje geleden verteld dat André en Monique gewoon weer bij elkaar zijn en dat hij haar heel graag terug wil.”

De roddelkoning zegt dat ze ook weer samen slapen. “Monique is natuurlijk wel een beetje voorzichtig. Ik geloof dat ze alweer bij elkaar zijn. Hij slaapt heel vaak daar.

Ze praat nog steeds in een wij-vorm, terwijl André zoiets heeft van: wij-vorm? Er is geen wij-vorm meer, ik heb net al je foto’s verwijderd van Instagram!”

Sarah reageert boos. “He lieverd. Ik zou het fijn vinden als je stopt met deze onzinvragen aan mij te stellen. Nogmaals, wij willen graag rust! Hoop dat je dat begrijpt.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven