Volgens insiders gaat Sarah van Soelen de hoofdrol spelen in deze tv-show!??

Op televisie zijn alle shows waarin deelnemers op zoek gaan naar de ware, ontzettend populair. Volgens geruchten gaat Sarah van Soelen deelnemen aan zo’n show.

,,Je gaat het niet geloven, maar… Sarah van Soelen is gepolst als de nieuwe Bachelorette”, meldt RealityFbi in zijn Instagram Stories. ,,Er is nog geen ja gevallen, want er zijn meerdere opties. Ook Lotte van Leeuwen van Love Island is in de running.”

Gaby Blaaser was vorig jaar de Bachelorette. In het programma gingen maar liefst 18 mannen de strijd met elkaar aan om het hart van Gaby te veroveren.

Het is wel gebleken dat Sarah van de schijnwerpers houdt en zij lijkt dan ook wel de geschikte kandidaat voor het nieuwe seizoen.

Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, gaf onlangs aan dat hij Sarah helemaal geschikt vindt voor dit programma.

,,Sarah moet de Bachelorette worden van volgend jaar! RTL, Videoland, als jullie kijken: Sarah van Soelen volgend jaar als de nieuwe Bachelorette. De opvolger van Gaby. Dat lijkt me fantastisch”, zei hij enthousiast in Roddeloog.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven