Sarah van Soelen volgt advies op en keert terug naar kliniek.??

Sarah van Soelen deed een groot interview met de Beau Monde. De journalist liet doorschemeren dat dit haar laatste interview zou worden.

Het interview was niet bepaald spectaculair, eerder nietszeggend. Sarah houdt voet bij stuk en gaf ook nu aan dat zij en de zanger een pauze hebben ingelast, dit omdat Hazes nog veel te verwerken heeft.

Dit kon twee dingen betekenen of Sarah heeft echt een enorm bord voor haar kop en begrijpt niet dat de zanger haar niet meer moet.

Of Hazes probeert haar aan het lijntje te houden voor het geval dat het echt niets meer met hem en ex Monique kan worden.

Hoe dan ook, het is duidelijk dat deze periode behoorlijk pittig is voor Sarah. Yvonne Coldeweijer komt nu met het nieuws dat Sarah een natraject volgt in de kliniek van Najib Amhali in Abcoude.

Sarah kent de vrouw van Najib overigens goed want zij is kapster. Enige tijd geleden doken er zelfs nog beelden op van Sarah en Rachel tijdens een bezoek aan de kapsalon van Najib zijn vrouw.

De kans is dus zeker aanwezig dat de vrouw van Najib haar heeft geadviseerd om een nabehandeling te gaan volgen in de kliniek van haar man.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven