Sander van Betten heeft zich lelijk vergist: ‘Het is echt schókkend’??

In Chateau Meiland kon heel Nederland kennismaken met Sander van Betten. Hij zou een relatie hebben gehad met Erica, die het overigens ontkent.

Sander is nu woest en heeft alle berichtjes die de twee tijdens hun relatie hebben gehad gedeeld met de Privé. Erica ontkent in haar biografie dat ze een relatie heeft gehad met Sander, en dat maakt hem woedend. Erica laat tevens in haar biografie weten dat Sander in het echt ontzettend tegenviel.

Zo zegt Erica het volgende: “Hij heeft nu een bril, is heel erg afgevallen en heeft een longziekte en diabetes, waardoor het eigenlijk gewoon een heel oud opaatje is.”

Sander had enige tijd terug al laten weten dat als dit in de biografie zal komen te staan hij alle honderden berichtjes en mailtjes tussen hun zou openbaren. Deze privegesprekken laten zien dat Sander toch gelijk heeft.

In een van de berichtjes staat bijvoorbeeld te lezen dat Erica laat weten aan welke zijde van het bed zij wil slapen. Erica kan een relatie dan wel ontkennen maar de berichten zeggen genoeg. Maar waarom liegt Erica hier toch over?

Sander zegt er het volgende over: “Het is beschamend dat deze vrouw mij nu zo’n trap nageeft. De passages over onze relatie zijn voor het merendeel grove leugens.

Het is echt schókkend en ik word als een idioot weggezet. Erica en ik hebben zes maanden een intensieve relatie gehad. Klaar!

We sliepen heel vaak met elkaar en hadden ook gemeenschap. Hoe durft ze dat te ontkennen? Geen idee wat haar bezielde. In het begin dacht ik dat Erica oprecht was, maar hier toont ze haar ware aard.

Ik zei tegen Erica dat ik bij mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wilde blijven. Op een gegeven moment stuurde ze me een bericht dat ze het met mij niet meer zag zitten en verdween uit beeld.

Ik stop geen energie meer in dit soort mensen. Over een paar weken is het boek weer uit de publiciteit. Wat heb ik me in deze vrouw verschrikkelijk vergist!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven